Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja (2) / Maahanmuuttajapalvelut - Tampereen kaupunki

Kotoutumista edistävä sosiaalityö (KOTO, entinen Maahanmuuttajapalvelut) on osa aikuisten sosiaalipalvelujen omatyöntekijäpalvelua. KOTO ottaa vastaan kuntaan muuttavat kiintiöpakolaiset ja muut erityisen tuen tarpeessa olevat uudet pakolaistaustaiset asiakkaat. Tehtävänä on tukea asiakkaiden kuntalaisiksi asettumista, valmentaa heitä omatoimiseen ja itsenäiseen asioiden hoitoon, edistää heidän kotoutumistaan monialaisella yhteistyöllä ja tarjota heille tarpeiden mukaisia sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palveluja sekä monikielistä ohjausta ja neuvontaa.

Haemme kahta (2) sosiaaliohjaajaa määräaikaisiin viransijaisuuksiin maahanmuuttajapalveluihin KOTO-tiimiin alkaen sopimuksen mukaan ja kestäen 31.12.2022 saakka.

Sosiaaliohjaajana työsi ydintehtävä KOTO-tiimissä on asiakastyö kehittävällä työotteella. Työtehtäväsi muodostuvat muun muassa jo asiakkuudessa olevien palvelutarpeen arvioinnista, asiakassuunnitelman päivittämisestä sekä ohjaamisesta sote-keskusten palveluiden piiriin. Tehtävänkuvaasi sisältyy 8/22 alkaen Kototorin toiminnasta vastaaminen tiistaisin ja torstaisin toisen virkasuhteisen sosiaaliohjaajan kanssa. Kototori sijaitsee Hervannan yhteisökeskuksessa osoitteessa Linforsinkatu 8. Kototorin toimintaan kuuluvat avoin ohjaus ja neuvonta, asiointi myös varatuilla ajoilla ja monikielisille ohjaajille sosiaaliohjaajan toimesta annettava sosiaalialan ammattilaisen tuki.

Tehtävääsi sisältyy lisäksi Kototorimallin levittäminen eri sotekeskusten sosiaalityöhön. Tämä tarkoittaa jalkautumista alueellisen sote-keskuksen sosiaaliohjaajan tueksi ja työpariksi kun sote-keskuksessa arvioidaan vastaanottokeskuksista tai muista kunnista itsenäisesti muuttavien palvelutarvetta. Sotekeskustyössä on keskeistä matalan kynnyksen ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeiden arviointi ja tarvittaessa ohjaus omatyöntekijäpalveluun. Rekrytoitavat sosiaaliohjaajat työskentelevät tiiviisti sotekeskussosiaalityöstä nimetyn sosiaalityöntekijän kanssa. Rekrytoitavilla sosiaaliohjaajilla on myös säännöllinen yhteys muuhun KOTO-tiimiin sen yhteisön jäseninä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 8 §, 32 §) mukainen sosionomin kelpoisuus ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Määräaikaiseen virkaan voidaan valita henkilö, jolla on kelpoisuus toimia sosionomin tehtävässä määräaikaisesti, mikäli sijaisuuteen ei löydy hakuaikana kelpoisuusehtoa täyttävää henkilöä.

Eduksi katsomme kokemuksen maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä sekä sosiaaliohjauksesta aikuisten parissa. Lisäksi luemme eduksi muun kielitaidon. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sosiaalityöntekijä Nelli Niemistö, puh. 040 182 2051. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.6.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sosiaalityöntekijä Nelli Niemistö, puh. 040 182 2051. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Maahanmuuttajapalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb