Sosiaaliohjaaja - Paimion kaupunki

Sosiaaliohjaaja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut hakee tiimiinsä sosiaaliohjaajaa. Virka on uusi.

Sosiaaliohjaajan työtehtävät ovat laaja-alaiset ja painottuvat lapsiperheiden palveluihin, lastensuojeluun ja aikuissosiaalityöhön. Sosiaaliohjaajan viralla on tarkoitus vahvistaa erityisesti palvelutarpeen arviointityötä. Sosiaaliohjaaja osallistuu virka-ajan sosiaalipäivystykseen.

Sosiaalityön tiimiimme kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä ja toimistosihteeri. Paimion kaupungilla on hyvät työhyvinvointia tukevat edut. Tule sinäkin osaksi mukavaa, yhteistyökykyistä ja kehittyvää työyhteisöä!

Kelpoisuutena tehtävään on sosionomin (AMK) tutkinto sekä oikeus harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Työkokemus työtehtävistä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Läs mer

http://www.paimio.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Noora Lahti p. 02-474 5238 (varmimmin tavoitettavissa ma-ti ja to klo 10 - 11.30).
Sähköposti: noora.lahti@paimio.fi
Sosiaali- ja terveysjohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen p. 02-474 5462

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö
Adress: Vistantie 18, 21530 Paimio

Paimio on yli 10 800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.
Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren