sosiaaliohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

sosiaaliohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Tule Oulunkaarelle Iin perhepalveluihin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön hoitamaan työikäisten palveluiden sosiaaliohjaajan virkaa.

Sosiaaliohjaajana vastaat työikäisten sosiaaliohjauksesta. Työhösi kuuluu myös palvelutarpeen arviointia, päätöksentekoa, neuvontaa ja ohjausta sekä harkintaan perustuvien toimeentulotukipäätösten laadintaa. Sosiaaliohjaaja osallistuu aktivointisuunnitelmien ja monialaisten yhteispalvelusuunnitelmien laadintaan yhdessä eri verkostojen kanssa.

Sosiaaliohjaaja toimii asiakkaan tukena erilaisissa verkostoissa ja neuvotteluissa sekä osallistuu erilaisiin työryhmiin. Yhteistyökumppaneita on monilta eri aloilta. Työtä tehdään pääosin asiakkaan ympäristössä ja verkostoissa.

Työ edellyttää itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja johdonmukaisuutta.

Arvostamme kokemusta työikäisten parissa työskentelystä ja sosiaaliohjauksesta. Etsimme tiimiimme rohkeaa työntekijää, jolla on raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Haastattelut pidetään 4.6.2019 Iissä Micropoliksessa. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Läs mer

http://www.oulunkaari.com
http://www.instagram.com/oulunkaari

Anu Niemi-Weckström vs.palveluesimies, Iin ja Simon perhepalvelut, puh.040 184 8390, anu.niemi-weckstrom@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Iin perhepalvelut
Adress: Jokisuuntie 2, 91100 Ii

www.oulunkaari.com
www.instagram.com/oulunkaari

Mer om arbetsgivaren