Sosiaaliohjaaja - Laukaan kunta

Sosiaaliohjaaja

Tule mukaan toteuttamaan ja kehittämään aikuis- ja perhesosiaalityön sosiaaliohjausta kehitysmyönteiseen työyksikköömme.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkaan sosiaaliohjaajaa.

Nyt haettavan sosiaaliohjaajan lisäksi tiimissä työskentelee kaksi (2) sosiaaliohjaaja ja neljä (4) sosiaalityöntekijää. Työn tukena tarjoamme asiantuntevan tiimin, jossa työnohjaus on järjestetty. Tyhy toiminnan järjestämisestä huolehdimme myös säännöllisesti.

Työ sisältää palvelutarpeenarviointia, toimeentuloturvatyötä sekä ohjausta ja neuvontaa eri elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. Työ edellyttää työntekijältä joustavuutta, hyviä vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja ja valmiuksia pitkäjänteiseen muutostyöskentelyyn sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn suunnitteluun.

Laukaan kunnan sosiaalityö jakaantuu alkuarviointiin, lastensuojeluun sekä aikuis- ja perhesosiaalityöhön. Lisäksi Laukaan kunnassa työskentelee yksi lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä. Perhetyössä työskentelevät neljätoista (14) perhetyöntekijää.

Jätäthän hakemuksesi 19.6. 2019 kello 12.00 mennessä. Työssä voit aloittaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut tullaan järjestämään erikseen kutsutuille 25.6.2019.

Kelpoisuusvaatimus ohjaajien virkoihin on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8§ mukainen pätevyys. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Lisätietoja tehtävistä antaa sosiaalityön johtaja Päivi Paavilainen puh. 040 844 7701 sähköpostitse; paivi.paavilainen@laukaa.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Marja-Liisa Kauppinen sähköpostitse; marja-liisa.kauppinen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Sosiaalipalvelut
Osoite: Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tutustu työnantajaan