Sosiaaliohjaaja

Haemme kahta SOSIAALIOHJAAJAA Kajaanin maahanmuuttajapalveluihin

Meillä Kajaanin maahanmuuttajapalveluissa arvostetaan jokaista työntekijää ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa moniammatillisuus, jossa kohtaamme asiakkaat ja työntekijät tasavertaisina kehittäen toimintaa yhdessä eteenpäin. Työ maahanmuuttajapalveluissa on monipuolista ja antoisaa. Asiakkaina on sekä turvapaikanhakijoita että pakolaisia. Voit vaikuttaa itse paljon työtehtäviesi suoritustapaan.

Olet koulutukseltasi sosionomi ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Eduksesi katsotaan kokemus ohjaustyöstä ja vapaa-ajantoimintojen järjestämisestä. Arvostamme myös kokemustasi maahanmuuttajien parissa ja/tai VOK:ssa tehdystä työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista taitoa sekä voimassa olevaa ajokorttia (B).

Viihdyt tiimissämme, kun sinulla on hyvä paineensietokyky, halu palvella maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Työtehtäväsi painottuvat erityisesti joko turvapaikanhakijoihin tai pakolaisiin ja työperäisiin maahanmuuttajiin. Molemmissa korostuu ammattitaitoinen asiakkaiden ohjaaminen ja neuvonta. Turvapaikanhakijoiden kohdalla mukana on lisäksi vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja toteuttamista itsenäisesti ja yhdessä muiden toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Pakolaisten ja työperäisten maahanmuuttajien kohdalla kotouttamiseen liittyy vahva yhteistyö työllistämispalvelujen ja TE-toimiston kanssa. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Kajaanin maahanmuuttajapalveluissa tuemme ammatillista kasvuasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

lnnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.9.2020 klo15.00 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat johtaja Jukka Piirainen p.044 710 1440 ja tiimipäällikkö Emma Juntunen p.044 710 1448

Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.