Sosiaaliohjaaja

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka lastensuojelun keskiössä?

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Sisäisten työntekijä siirtojen vuoksi haemme lastensuojeluun sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen heti tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus on alkuun 30.03.2021 asti, jonka jälkeen jatkuu todennäköisesti vuoden ajan.

Tule kehittämään ja luomaan uudenlaista toimintatapaa Uudenkaupungin lastensuojeluun. Saat tiimimme vahvan tuen osaamisesi hyödyntämiseen. Lisäksi käytössäsi ovat työnohjaus, etätyömahdollisuus, juridinen konsultaatio, monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemus, lastenpsykiatrin konsultaatio sekä tarvittaessa toimivat aikuissosiaalityön palvelut. Uudessakaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia. Voit seurata meitä:

Instagramissa https://www.instagram.com/sosiaalipalvelutuusikaupunki/
Facebookissa https://m.facebook.com/pg/uudenkaupunginsosiaalipalvelut/posts/

Lastensuojelun tiimissä työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi neljä sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja. Lastenpsykiatri kuuluu osana lastensuojelun tiimiä.

Sosiaaliohjaaja on osa lastensuojelun arviointitiimiä ja tekee tiiviisti yhteistyötä arviointiimin sosiaalityöntekijän kanssa. Arviointitiimi käsittelee lastensuojeluilmoitukset ja tekee palvelutarpeen arvioinnit yhteistyössä perheen ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Palvelutarpeen arvioinnin aikana selvitetään myös lastensuojelun asiakkuuden tarve. Sosiaaliohjaajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu palvelutarpeen arvioinneissa työparina työskentely, verkostoyhteistyö, palveluohjaus ja neuvonta. Uudenkaupungin lastensuojelussa tuotetaan osa avohuollon palveluista itse ja sosiaaliohjaaja on toiminut muutamalle lastensuojelun asiakasnuorelle ammatillisena tukihenkilönä. Työkuvaa voidaan joustavasti kehittää työntekijän toiveiden mukaisesti. Palkka on 2479,66 e/kk.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä
- Lastensuojelun tuntemusta
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjaus
- Juridisen ja lastenpsykiatrin konsultaatio mahdollisuuden
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys (sosionomi AMK). Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuukauden.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. Lastensuojelun palveluyksikön esimies Anu Mäkelä p.040 839 7345 ja sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen p. 040 486 0935.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on saanut SHQS laaduntunnustuksen.