Sosiaaliohjaaja

Haemme Hangon sosiaalipalvelukeskukseen kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjaajan aikuissosiaalityöhön.

Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdon mukainen sosionomin AMK tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Työtehtävät edellyttävät toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä moniammatillisia tiimityöskentelytaitoja.

Palkkaus ja työaika KVTES:in mukaan.

Virkaan haetaan viimeistään 25.1.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset ja aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hangossa 11.12.2020

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Micaela Nyström, 040 135 9476, micaela.nystrom@hanko.fi

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus
Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.