Sosiaaliohjaaja

Kustavin kunnassa on haettavana sosiaaliohjaajan toimi.

Tule tekemään työtä jolla on merkitystä! Kustavin kunta ja Taivassalon kunta rekrytoi isäntäkuntaperiaatteella (Kustavi isäntäkunta) sosiaaliohjaajan, jonka työpanos jakaantuu Kustavin ja Taivassalon kuntien välillä, ja lisäksi pääset mukaan kuntien yhteistyöprojekteihin.

Sosiaaliohjaajan tehtävät painottuvat sosiaaliohjauksen tarpeessa olevien lapsiperheiden ja aikuisten kanssa tehtävään työhön. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös monialainen työllisyyttä edistävä palvelu. Pääset kehittämään ja toteuttamaan Kustavin ja Taivassalon kuntien yhteistä kuntouttavan työtoiminnan hanketta.

Olet energinen, ratkaisukeskeinen, omatoiminen ja kuunteleva ammattilainen. Tiimityöntekijänä olet timanttia. Osaat selvittää asiakkaiden yksilöllisiä tilanteita luontevasti ja ottaa puheeksi hankaliakin asioita sekä tiimissä että asiakkaiden kanssa. Sinulle on luontevaa kehittää työtäsi ja toimit luontevasti asiakastyössä sekä yksilöiden kanssa että erilaisissa ryhmissä. Arvostamme, jos sinulla on erityisosaamisia, esim. nepsy- osaamista. Pääset itse kehittämään ja vaikuttamaan työsi sisältöön.

Tehtäväkohtainen palkka 2800 €. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaalialalle suuntautuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi (AMK) (laki 272/2005 6 §).
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Työyhteisömme on savuton.

Toimeen haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.kustavi.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalijohtaja Kati Rekola, puh. 050 338 8351
Peruspalvelujohtaja Margit Rajahalme, puh. 050 387 3353

Kustavin kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Keskustie 7, 23360 Kustavi

Persoonallinen ja uniikki Kustavi on merellinen pikku kunta Saaristomeren syleilyssä, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta. Vastustamattoman kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut takaavat, että kunnassa todella viihdytään.