test
Sosiaaliohjaaja - Kangasalan kunta

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haussa

SOSIAALIOHJAAJA, vakituinen virkasuhde Työikäisten sosiaalipalveluissa Kangasalan toimipisteessä

Haluatko työpaikan, jossa Sinulla on huippukollegat ja työnantaja tarjoaa joustavuutta työaikaan? Sinun työhyvinvoinnistasi välitetään ja asiantuntemustasi arvostetaan.

Tarjoamme osaavan ja mukavan työikäisten tiimin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä sosiaalityötä aikuisten parissa. Meillä pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään työtäsi, johon saat täyden tuen, niin työkavereiltasi kuin esihenkilöiltäkin.

Työikäisten sosiaalipalvelujen sosiaaliohjaajan pääsääntöiset työtehtävät ovat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja monialainen verkostotyö tuen tarpeessa oleville aikuisille, sekä delegoitu päätöksenteko, mm. ehkäisevä ja täydentävä toimeentulotuki.

Arvostamme kokemusta työikäisten kanssa työskentelystä, kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työikäisten sosiaalipalveluja.

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa.

Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan, työaikapankin ja etätyömahdollisuuden. Meillä voit tehdä myös lyhyempää työviikkoa työaikapankkia hyödyntäen. Käytössäsi on oma työhuone viihtyisissä toimitiloissa nykyaikaisilla työvälineillä varusteltuna Kangasalan keskustassa. Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön, koska meillä on sosiaalipalvelujen käytössä auto.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § mukainen pätevyys. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Pätevien hakijoiden puuttuessa, voidaan määräaikaisesti virkaan valita enintään vuodeksi sosionomi opiskelija tai muu soveltuva sosiaalialalle suuntaavan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö (em. lain12 §).

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Haluamme kuulla Sinusta!

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava-sosiaaliohjaaja Anne Kivistö 040 133 6467 anne.kivisto1(at)kangasala.fi
sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halava, 040 652 9698, jenni.halava(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.


Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb