Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Haemme Porvoon maahanmuuttajapalveluihin sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2022 alkaen.

Maahanmuuttajapalveluissa pääset työskentelemään kotoutumisen kysymysten parissa laajasti. Kotoutumisen kysymysten laajuudesta huolimatta asiakaskuntasi on kuitenkin selkeästi hahmotettavissa. Se käsittää alkuvaiheen kotoutumisessa pakolaisaseman tai toissijaisen suojelun aseman saaneet. Työhösi kuuluvat myös ihmiskaupan uhrit sekä paperittomat.

Tiimimme koostuu sosiaalityöntekijästä, kotoutumisohjaajasta, kahdesta sosiaaliohjaajasta, sihteeristä sekä johtavasta sosiaalityöntekijästä. Tiimiimme kuuluu myös 31.12.2022 asti hankesosiaaliohjaaja. Työtapamme on jatkuva oppiminen ja ennakoivasti toimintaympäristön muutokseen vastaava. Saat paitsi tiimin ja esihenkilön tuen, myös vahvan ja osaavan verkoston työsi tueksesi.

Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalihuoltolain asiakasprosessin kautta alkuvaiheen kotouttamisessa asiakas-, kehittämis- ja verkostotyössä. Hän toimii sosiaalityöntekijän työparina ja tekee myös harkinnanvaraisen toimeentulotuen päätöksiä sekä muita tarvittavia sosiaalihuoltolain mukaisia ja kotoutumista edistäviä päätöksiä. Työhön kuuluu myös monialaista yhteistyötä sekä ohjausta ja neuvontaa asiakkaille. Toimit myös oman työsi puitteissa asiantuntijana eri viranomaisverkostoissa. Porvoon kaupunki on mukana työllisyyden kuntakokeilussa.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki sekä työnohjaus.
Tarjoamme huipputiimin lisäksi eettisesti orientoituneen työyhteisön, juridisen tuen, joustavat työajat, henkilöstön liikunta- ja kulttuuripalvelut ja työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä etätyötä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sosionomi AMK. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa sekä luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Sosiaaliohjaajan työaika on 38,15/viikko. Palkka on 2787,61/kk (SOTE).

Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetäthän hakemuksesi 3.7.2022 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/sosiaalityo/maahanmuuttajat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Raisa Muikku, puh. 040 537 7899 raisa.muikku@porvoo.fi tai palvelupäällikkö Ville Heininen puh. 040 191 6843 ville.heininen@porvoo.fi.

Lisätietoja

Maahanmuuttajapalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb