Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Hangö stad

Haemme Hangon sosiaalipalvelukeskukseen lapsiperheiden palveluiden yksikköön sosiaaliohjaajan.

Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdon mukainen sosionomin AMK tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015).

Hanko on mukana Tulevaisuuden lastensuojelu hankkeessa ja systeeminen toimintamalli on käytössä lastensuojelussa ja lapsiperhepalveluissa. Olemme myös mukana perhekeskusvalmennuksessa.
Tule siis mukaan kehittämään.

Työtehtävät edellyttävät toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa. Työaika ja palkkaus KVTES:n mukainen. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. vastuu avohuollon tukihenkilö-, tukiperhe- ja tukiryhmän koordinoinnista. Suoritat tarvittaessa myös perhetyötä perheissä ja vastaat lapsiperheiden palvelujen asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista sekä osallistut palvelu-/lastensuojelun tarpeen arviointiin yhdessä sosiaalityöntekijöiden kanssa. Myös sosiaalipäivystystehtävät kuuluvat työtehtäviisi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua.

Virkaan haetaan viimeistään 29.7.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Sosiaaliohjaaja voidaan palkata ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy.

Hangossa 6.6.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Johtava sosiaalityöntekijä Harald Holmström, 040 135 9476, harald.holmstrom@hanko.fi (lomalla 16.6. - 13.7)
Sosiaalityöntekijä Marika Källström, 040 516 3844, marika.kallstrom@hanko.fi
Sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb