Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akseli tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen alueella. Etsimme määräaikaista sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityön tiimiin työllistämistä tukeviin palveluihin tammikuun 2023 loppuun asti. Työtehtäviin kuuluu mm. työikäisten työttömien asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyvät tehtävät, kuten aktivointisuunnitelmien ja monialaisten työllistymissuunnitelmien laadinta yhdessä asiakkaan ja yhteistyötahojen kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan järjestäminen asiakkaille sekä konsultointi työllisyys- ja kuntoutusasioihin liittyen eri toimijoiden välillä.

Lähde mukaan kehittämään Akselin aikuissosiaalityön palveluita yhdessä pienen, mutta erittäin osaavan tiimin kanssa. Olemme joustava ja kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja ammattitaitoinen sekä kokenut tiimi tarjoaa sinulle hyvän tuen työn tekemiseen haastavissakin tilanteissa.

Aikuissosiaalityön yksikössä työskentelee lisäresurssin myötä 2 sosiaalityöntekijää, 1 sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityössä, 4 sosiaaliohjaajaa työllistämisen ja kuntouttamisen palveluissa 4 sairaanhoitajaa mielenterveys- ja päihdetyössä.

Tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen, e-passin etuja sekä kilpailukykyisen palkan (2808,08 e/kk). Työntekijöillä on mahdollisuus etätyöhön erillisen sopimuksen mukaisesti. Työyksikkömme sijaitsevat Maskussa ja Mynämäellä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun lain (laki 817/2015) mukainen kelpoisuus, sosionomi AMK tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, kokemusta aikuisten parissa tehtävästä työstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Virkasuhteessa on koeaika.

Hakuaika päättyy 3.10.2022 klo 15.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja tämän vuoksi haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakemukset toivomme kuntarekry.fi kautta

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelualuejohtaja Sari Ahanen, p. 040 772 1863, sari.ahanen@soteakseli.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Työikäisten palvelut, Aikuissosiaalityön palvelut
Osoite: Ruutontie 2 - 4, 21250 Masku

Rekommenderade jobb