Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Sjundeå kommun

Etsimme osaavaa, positiivista ja kokenutta henkilöä määräaikaiseen sosiaaliohjaajan virkaan ajalle 15.12.2022-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu perhesosiaalityön ja lastensuojelun eri tehtäviä kuten, osallistuminen palvelutarpeen arvioinnit, suunnitelmallinen asiakastyö sekä päätöstentekoa. Työ on monipuolista ja se edellyttää asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olemme parhaillaan ottamassa haltuun systeemistä työorien-taatiota.

Tukenasi ovat työryhmän ja esimiehen tuki, kouluttautumismahdollisuudet, työnohjaus ja hyvä työterveydenhuolto. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, (sosionomi AMK), tai aiempi siirtymäsäännösten mukainen tutkinto.

Arvostamme sosiaalialan osaamista ja työkokemusta, positiivista asennetta, valmiutta hoitaa vaih-televia tehtäviä sekä kiinnostusta kehittää toimintaa osaavan työtiimiimme kanssa. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 2 786,40 €/kk. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Työaika on yleistyöaika 38,25h/vko.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalipalvelupäällikkö Heli Ranta-Salonen, puh 044 386 1245, s-posti heli.ranta-salonen@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Sosiaalipalvelujen tulosalue

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkai-den Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa. Kun sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuu siirtyy 1.1.2023 alkaen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle viran hoitopaikka sijaitsee edelleen Siuntion kunnassa. Siuntion kunta on vuodesta 2018 alkaen tuottanut myös Inkoon kunnan sosiaalipalvelut. Tästä syystä sosiaalipalvelujen tuottaminen Inkoon kunnalle jatkuu toistaiseksi myös hyvinvointialueelle siirtymisen jälkeen vuonna 2023.


Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb