Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö - Siilinjärven kunta

Tervetuloa iloisten sosiaalialan ammattilaisten joukkoon Siilinjärvelle! Haemme nyt joukkoomme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 22.8.2022-30.4.2023.

Siilinjärven kunnan sosiaali- ja vammaispalvelussa tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita työikäisille asiakkaille arkielämään, ihmissuhteisiin, kuntoutumiseen ja taloudelliseen tilanteeseen liittyvissä asioissa. Sosiaaliohjaaja tukee työssään asiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti. Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu intensiivinen ja suunnitelmallinen lähityö sosiaaliohjauksen keinoin jalkautuen asiakkaan arjen ympäristöön. Työ sisältää palvelutarpeen arviointien tekemistä ja suunnitelmallista työskentelyä sosiaalihuollossa asiakkuudessa olevien kanssa sekä päätöksentekoa täydentävän toimeentulotuen ja sosiaalisen kuntoutuksen osalta.

Työikäisten palvelujen työryhmässä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää sosiaaliohjaajien lisäksi. Työtä tehdään tiiviisti yhteistyössä eri yhteistyötahojen kanssa moniammatillisesti, jotta asiakkaalle pystytään tarjoamaan paras mahdollinen apu ja tuki. Esihenkilönä toimii sosiaali- ja vammaispalvelupäällikkö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtäväalueen tuntemusta. Toivomme sinulta positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, asiakaslähtöistä työotetta, vuorovaikutteisuutta, joustavuutta sekä kykyä työskennellä erilaisissa muuttuvissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on lain sosiaalihuollon henkilöstöstä (817/2015) 3 § ja 8§ mukainen pätevyys.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2633,64 €.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotesuojan ottamista.

Valinnassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaali- ja vammaispalvelupäällikkö Eija Pennanen puh. 044 740 1600
etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb