Sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöhön

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan aikuissosiaalityön yksikkö hakee vakituiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa. Sosiaaliohjaajan tehtävänä on vastata mielenterveyskuntoutuksen asumis- ja avopalvelujen järjestämisestä.

Mielenterveyskuntoutuksen tiimi on moniammatillinen. Siinä työskentelee sosiaaliohjaajien lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja ja kuntoutusohjaajat. Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen asiakastyö; palvelutarpeen arvioinnit ja järjestäminen sekä asiakassuunnitelmien laatiminen sekä asiakkaiden omatyöntekijänä toimiminen. Ostopalveluina hankitaan asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa. Kuntoutusohjaus järjestetään omana toimintana. Tuetaan mielenterveyskuntoutujien osallisuutta ja elämänhallintaa.

Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityön tehtävistä, sosiaalihuollon asiakastyön osaamista ja keskeisten mielenterveyden häiriöiden tuntemista. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus sosionomi AMK. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 040 7748445 tai aikuissosiaalityön johtaja Riitta Suojanen, p. 040 7748766.

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Aikuissosiaalityö
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)