Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, aikuisten sosiaalipalvelut - Västra Nylands välfärdsområde

Aikuisten sosiaalipalveluiden ja harkinnanvaraisen toimeentulotuen yksikkö Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Raaseporissa etsii sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan.

Tehtävääsi kuuluu aikuisten sosiaalipalveluiden asiakkaille asiakasohjausta ja neuvontaa sekä harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelyä. Teet laajaa yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, mm. Kela (perustoimeentulotuen selvittelyt), päihde- ja mielenterveyspalvelut sekä terveyspalvelut. Kehitämme toimintoja ja palveluita Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muiden toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuisten sosiaalipalvelut, Raaseporintie 37, R-talo, 10650 Tammisaari
Työaika: 38,25 h/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään laissa märitellyn pätevyyden lisäksi hyvää ruotsin- ja suomen kielen taitoa.

Arvostamme sosiaalialan osaamista ja työkokemusta, positiivista asennetta, kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti ja työryhmässä, valmiutta hoitaa vaihtelevia tehtäviä sekä kiinnostusta kehittää toimintaa oman tiimin ja hyvinvointialueen muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström, pia.sandstrom@luvn.fi

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali ja terveyspalvelut, Yhteiset sosiaalipalvelut, Raaseporin, Hangon, Inkoon ja Kirkkonummen sosiaalipalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Rekommenderade jobb