Sosiaaliohjaaja, asiakasohjaus Soihtu, Parainen & Kemiönsaari

Ansök senast  15.7.2024 14:00

Oletko vaikuttavasta työstä syttyvä tiimipelaaja? Nyt on tarjolla työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaan palvelun ensikontaktin laatua moniammatillisen tiimin kanssa!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa toimii Asiakasohjauksen Soihtu tiimejä, jotka vastaavat lapsiperheiden ja työikäisten ohjauksesta, neuvonnasta sekä palvelutarpeen arvioinnista.

Kemiönsaari ja Paraisten alueella toimivaan kaksikieliseen Soihtu tiimiin etsitään nyt kehittämismyönteistä ja positiivisella asenteella töitä tekevää sosiaaliohjaajaa vuoden kestävään viransijaisuuteen. Työ painottuu työikäisten kanssa tehtävään asiakastyöhön. Työpisteesi voi sijaita toiveestasi riippuen, joko Kemiössä tai Paraisilla. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Lisäksi edellytämme hakijalta hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakijan eduksi katsomme työkokemuksen aikuissosiaalityöstä.

Soihtu tiimin sosiaaliohjaaja tekee työikäisten sosiaalipalveluiden tarpeen arviointia sekä tarvittaessa myös lastensuojelutarpeen selvitystyöskentelyä moniammatillisesti. Tehtäviin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten, yhteydenottojen ja huoli-ilmoitusten sekä lastensuojeluilmoitusten kiireellisyysarviointi ja käsittely sekä tarvittaessa palvelutarpeen arvioinnin tekeminen ja asiakkaan saattaminen palveluiden piiriin. Sosiaaliohjaaja toimii myös sosiaalityöntekijän työparina erityistä tukea tarvitsevan aikuisen palvelutarpeen arvioinnissa ja lastensuojelutarpeen selvitystyöskentelyssä. Työskentelyä määrittävät lakisääteiset määräajat. Dokumentointi ja verkostoissa tehtävä työ on olennainen osa työnkuvaa

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK tai aiempi vastaava tutkinto

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Elina Vuorinen

Johtava sosiaalityöntekijä

puh. 044 354 8852

elina.vuorinen@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare