test

Sosiaaliohjaaja, Asumisyksikkö Poiju, Pori

Ansök senast  2.5.2024 15:00

Haemme vakituista sosiaaliohjaajaa Asumisyksikkö Poijuun Satakunnan hyvinvointialueelle!

Poiju on Porissa sijaitseva vammaispalveluiden asumisyksikkö, joka on 15 kehitysvammaisen ja/tai erityistä tukea tarvitsevan asukkaan koti. Poijussa on lisäksi yksi ns. hätäsijoituspaikka. Poijun asukkaat osallistuvat aktiivisesti ja innokkaasti monenlaiseen toimintaan sekä Poijussa, että sen ulkopuolella.

Meillä työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja edistää asukkaiden toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaiden voimavaroja. Ohjaajana vastaat mm. asukkaiden toteuttamissuunnitelmista, verkostoyhteistyöstä, etuuksista sekä arjen sujumisesta yhdessä tiimin kesken. Asukkaiden hoito on kokonaisvaltaista, joten myös ohjaaja osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen ja perushoitoon. Työn luonne on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset. Valinnassa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus vammaispalveluista.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Työntekijältä edellytetään olevan tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Vs. yksikön esihenkilö Lahja Tervonen, p.044 701 6433, lahja.tervonen@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare