Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Etelän aikuissosiaalityö - Social-och hälsovårdssektorn

Etelän aikuissosiaalityön tiimiin 2 haetaan sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 24.8.2022 alkaen.

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja työskentelee yli 30-vuotiaiden asiakkaiden parissa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arvioiden ja suunnitelmien laatiminen, toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö asiakkaan mahdollisten verkostojen kanssa. Suunnitelmallista työskentelyä toteutetaan terveys- ja hyvinvointikeskuksen ydinprosessien mukaisesti. Sosiaaliohjaaja vastaa välitystiliasiakkaiden asioiden hoidosta sekä siihen liittyvästä päätöksenteosta ja suunnitelmasta. Lisäksi sosiaaliohjaaja tekee täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Tiimiimme kuuluu viisi sosiaalityöntekijää, yhdeksän sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Toimipiste sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveys- ja hyvinvointikeskuksessa tarjotaan työikäisille laajasti sosiaali- ja terveyspalveluja. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on avoinna klo 7-20, mikä mahdollistaa asiakkaan palvelutarpeeseen vastaamisen tarvittaessa myös klo 16 jälkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuoro-vaikutustaitoja niin asiakastyössä kuin tiimityöhön perustuvassa työ-yhteisössä ja verkostotyössä.

Luemme eduksi aiemman työkokemuksen aikuissosiaalityöstä sekä työskentelystä terveys- ja hyvinvointikeskuksen ydinprosessien mukaisesti, Helsingin palvelujärjestelmän hyvän tuntemuksen sekä asiakastietojärjestelmä Apotin hallinnan.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, etelän aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-501-22
  • 24.8.2022
  • 2676,96 e/kk
  • 15.6.2022 - 29.6.2022 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Päivi Koskinen, paivi.e.koskinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, etelän aikuissosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb