Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: gerontologinen sosiaalityö, Kitee; määräaikainen (id7071) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 4.2.2023 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaiseen virkaan

ajalle 6.2.2023 - 30.09.2023 ikäihmisten palveluihin, gerontologisen sosiaalityön sosiaaliohjauksen tehtävään Siun soten eteläiselle alueelle. Työtehtävät ovat Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueella. Työpiste sijaitsee Kiteellä.

Sosiaaliohjaajan asiakkaita ovat kotonaan asuvat ikäihmiset, ja tehtävässä painottuu talouteen ja asumiseen liittyvä neuvonta, ohjaus ja palveluiden myöntäminen sekä erityisen tuen asiakkaiden ohjaus ja arjen tukeminen sosiaalityöntekijän työparina. Sosiaaliohjaaja selvittää asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti, tukee ja avustaa asiakkaita palveluiden käyttöönotossa sekä toimii sosiaalihuoltolain mukaisesti asiakkaiden omatyöntekijänä ja myöntää ikäalueen sosiaalipalveluja palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Sosiaaliohjaajalla on tukenaan moniammatillinen tiimi, joka koostuu terveydenhuollon ja sosiaalihuollon osaajista. Sosiaaliohjaus on uusi palvelu ikäihmisten palveluissa. Sosiaaliohjauksen kohdentumista ja toimintamalleja kehitetään, ja niihin voi tulla muutoksia.

Hakijalta toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön, kirjallisen ilmaisun taitoa sekä kehittämis- ja muutosmyönteisyyttä. Jos Sinulla on opintoja, muuta lisäkoulutusta tai työkokemusta ikäihmisiin liittyen, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. Onhan sinulla käytössäsi auto, koska sitä tarvitaan tehtävän hoidossa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2837,12 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etätyönä.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, tarja.husso@siunsote.fi, puh. 013 330 7109

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, joista voit kysyä tarkemmin rekrytointiprosessin edetessä rekrytoivalta esihenkilöltä, esim:

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia välineitä ja vapaa-ajan tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.
Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, tarja.husso@siunsote.fi, puh. 013 330 7109

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb