test

Sosiaaliohjaaja, Kemi

Ansök senast  7.5.2024 15:00

Sosiaaliohjaajaksi Meri-Lappiin!

Meri-Lappi tarjoaa upean yhdistelmän Lappia ja merellistä miljöötä. Täällä pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla. Olipa intohimosi sitten retkeily, kalastus tai vaikkapa veneily, Meri-Lapista löydät monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Lisäksi naapurimaat Ruotsi ja Norja ovat helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa ostosretket ja vierailut eri kulttuurikohteissa. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajan töihin Lappiin!

Sosiaaliohjaajan viransijaisuuden kesto on 15.8.2024 saakka ja sijoittuu työikäisten palveluissa Lounaisen Lapin palvelualueelle, tehtävän alkaessa Kemiin.

Sosiaaliohjaan työhön kuuluvat keskeisesti palveluohjaus ja aikuissosiaalityö, sosiaalihuoltolain mukaisten palveluprosessien hoitaminen, palvelutarpeen arviointi ja sosiaalisen kuntoutuksen prosessit ja työllistymistä tukevat palvelut. Sosiaaliohjaajan työhön sisältyy päätöksentekoa, työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista. Työssäsi sinulla ovat tukena oman tiimin ja esihenkilön tuki sekä työnohjaus.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä tehtävässä, jossa korostuu moninaiset asiakkaiden elämänhallinnan haasteet.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 § mukainen sosionomin kelpoisuus.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 1 kk).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huipputöihin hakemalla sijaisuuteen Kuntarekryhakupalvelun kautta 7.5.2024 kello 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Katri Korpi, johtava sosiaalityöntekijä, työikäiset ja päihdepalvelut, p. 040 5379080

Päivi Parpala, työikäisten ja päihdepalveluiden palvelupäällikkö, p. 040 1679 128

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare