Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Keravan kotihoito - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Keravan kotihoito
Santaniitynkatu 1 , 04250 Kerava

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Etsimme sinua vanhustyöstä kiinnostunut geronomi/sosionomi vakituiseen SOSIAALIOHJAAJAN toimeen kotihoitoon.

Haemme Keravan kotihoitoon sosiaaliohjaajaa vahvistamaan moniammatillista tiimiämme. Tehtävä on meillä uusi, joten pääset luomaan uutta ja kehittämään sosiaaliohjaajan työnkuvaasi käytännössä.

Asiakkaamme ovat omissa kodeissaan asuvia ikäihmisiä ja vammaisia. Kotihoidossa tehtävä työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä, sisältäen vuoroja sekä arkena että viikonloppuna. Sosiaaliohjaaja tekee pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta aitoa innostusta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä itsenäisesti vaihtelevissa työskentelyolosuhteissa.

Eduksi katsomme voimassa olevan Love lääkeluvan sekä Apotti ja Rai-osaamisen. Love lääkehoitoluvan voi suorittaa koeaikana.

Keravan kotihoito koostuu kahdesta yksiköstä. Molemmissa yksiköissä on kaksi tiimiä, ja teemme jatkuvaa yhteistyötä. Meillä työskentelee kahden esihenkilön lisäksi asiakasvastaava sairaanhoitaja, lähihoitajia, sairaanhoitajia, kodinhoitajia, hoitoapulaisia sekä lääkäri. Pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä, jossa kollegat ovat aina valmiita neuvomaan, opastamaan sekä ottamaan sinut mukaan työyhteisöömme.

Asiakas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi. Meillä huolehditaan perehdytyksestä ja koulutuksesta. Keravan kotihoito sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, junaradan lähettyvillä. Meille pääset myös hyvin omalla autolla. Meillä on mukavat työkaverit ja avoin työyhteisö.

Voimme aloittaa haastattelut jo hakuajalla, haastattelut toteutetaan kotihoidon toimistolla.

Olet lämpimästi tervetullut meille töihin!


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 08.01.2024 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2667,24 eur/kk , lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon lähijohtaja Anita Jalonen
040 6120524
anita.jalonen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb