Sosiaaliohjaaja, Kontinkankaan hyvinvointikeskus

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa on haettavana SOSIAALIOHJAAJAN virka perhesosiaalityössä. Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen sosiaalipalvelujen toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, alueen palvelutarvetta vastaavat, vaikuttavat palvelut. Palveluprosessit on suunniteltu asiakaslähtöisesti elämänkaarinäkökulmasta. Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen alueeseen sisältyy Myllyojan toimipiste.

Sosiaaliohjaaja tukee työssään lapsiperheasiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti. Työ sisältää palvelutarpeen arviointien tekemistä ja suunnitelmallista työskentelyä sosiaalihuollossa asiakkuudessa olevien kanssa. Tarjoamme tueksi säännölliset tiimipalaverit, työnohjauksen ja työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan työkokemus kunnallisessa sosiaalityöntekijän viranhaltijatyössä, yksilö- ja perhehuollon Effica-osaaminen sosiaalihuollossa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/247/2021. Hakemukset on toimitettava 25.12020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Jaana Kotonen, p. 050 570 0912 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyve, Kontinkankaan hyvinvointikeskus
Osoite: Kajaanintie 46A, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki tukee työntekijöitä työterveyshuollon palveluin.