Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja koordinaattori, lastensuojelu - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme läntisen lastensuojelun Lassilan avohuollon yksikköön sosiaaliohjaajaa koordinaattorin tehtäviin 29.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Läntisen alueen lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä vastaa Lassilan kaksi tiimiä, joissa on yhteensä 14 sosiaalityöntekijää ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää sekä osa-aikainen psykoterapeutti. Lassilan lastensuojelussa on pitkäaikaisia ja sitoutuneita lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä. Keskustelevassa työyhteisössämme on hyvä työilmapiiri, työtä tukevat selkeät rakenteet ja säännöllinen tiimityönohjaus.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö on pitkäaikaista ja suunnitelmallista työtä lasten ja perheiden kanssa. Työhön kuuluu lasten ja perheiden tapaamista toimistolla ja kotikäynneillä, verkostotyötä sekä suunnitelmien ja päätösten tekemistä. Lastensuojelun asiakkaaksi tulevalle lapselle nimetään hänen asioistaan vastaava sosiaalityöntekijä.

Lastensuojelun sosiaalityön koordinaattorin tehtäviin kuuluu sosiaalityöntekijöiden avustaminen (mm. asiakasdokumentointi, ajanvaraukset, lausuntopyynnöt, selvitystyö). Koordinaattori toimii myös työparina asiakastapaamisissa. Työ sopii sinulle, joka nautit tiiviistä työparityöstä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut.

Työsi tukena ovat tiimien lähiesihenkilöt sekä tiivis yhteistyö sosiaalityöntekijöiden kanssa. Esihenkilö huolehtii perehdytyksestä ja toimii työsi ohjaajana.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- aikaisempaa työkokemusta lastensuojelusta
- hyviä dokumentointitaitoja
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen lastensuojelu Lassila 1
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-594-22
  • 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2628,07 (+ yleiskorotus 1.6.2022 lukien)
  • 26.7.2022 - 19.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Anneli Laurila p. 050 367 3263 (ajalla 26.-29.7. ja 15.-19.8.2022)
johtava sosiaalityöntekijä Anne Carlander p. 050 525 2564 (ajalla 1.-19.8.2022)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen lastensuojelu Lassila 1

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kaupintie 11 A 6.krs, 00440 Helsinki

Rekommenderade jobb