test

Sosiaaliohjaaja Koukkuniemi ja Palvelukoti Pohjola

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Sosiaaliohjaajan sijaisuus, Koukkuniemen alue ja Palvelukoti Pohjola, Tampere

Asumispalvelujen asiakkaat ovat ikääntyneitä henkilöitä, jotka asuvat ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan piirissä vanhainkodissa
sekä ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Sosiaaliohjaajana vastaat sosiaaliohjauksen palveluista asumispalvelujen alueeseen kuuluvissa ympärivuorokautisen palveluasumisen ja vanhainkodin yksiköissä. Annat asiakkaille ja heidän omaisilleen/läheisilleen ohjausta, neuvontaa ja apua mm. asumispalveluissa asumisen ja hoidon mahdollistavien sopimusten ja suunnitelmien tekemisessä, taloudellisten etuuksien ja palvelujen hakemisessa, sekä raha- ja varallisuusasioiden hoitamista koskevien järjestelyjen tekemisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ikäihmisten palvelujen keskeisten lainsäädäntöjen tuntemista esim. hallintolaki, laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista, asiakasmaksulaki, toimeentulotukilaki.

Kelpoisuusehtona tehtävään on ammattikorkeakoulussa suoritettu sosiaali- ja terveysalan tutkinto, esim. sosionomi AMK tai aikaisempi sosiaalialan opistotasoinen tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä ennakkoluulotonta asennetta työhön ja sen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus. Työaika on kokopäivätyö. Tehtävän koeaika on 6 kuukautta.

Sijaisuuteen valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n (1227/2016) mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Karvonen puh. 040 801 6315 ja Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398, arkisin klo 8-16.00

Hakuaika päättyy 8.2.2023.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Tanja Karvonen puh. 040 801 6315 ja Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398, arkisin klo 8-16.00

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan