Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: lapsiperheiden palvelut, Nurmes (id6145) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 17.7.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan

lapsiperhepalveluihin Siun soten pohjoiselle alueelle, Nurmekseen. Ajoittain työtä on myös muissa pohjoisen alueen kunnissa. Työsuhteen aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti perheissä tehtävä perhetyö ja sosiaaliohjaus ja yhteistyö perhekeskusverkostossa muiden lapsiperheissä toimivien ammattilaisten kanssa sekä osallistuminen ajoittain palvelutarpeen arviointityöhön.

Työkokemus lapsiperhepalveluista ja sekä lapsiperheissä tehtävästä työstä arvioidaan hakijan eduksi. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä dokumentointitaitoja, toimivia vuorovaikutustaitoja ja asiakasta arvostavaa työskentelyotetta.

Työssäsi toimit osana moniammatillista lapsiperhepalvelujen tiimiä. Lisäksi työhön kuuluu työpari- ja yhteistyötä perheneuvolan työntekijöiden, koulukuraattorien, lastensuojelun, kuntoutuspalvelujen sekä muissa lapsen ja perheen kannalta merkityksellisissä verkostoissa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sosionomi opintojen loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2671 euroa / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Anne Kärnä p. 013 330 5401, anne.karna@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Sonja Hartikainen p. 013 330 5109, sonja.hartikainen@siunsote.fi.

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 26.4.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6145
  • 26.4.2022 - 17.7.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Anne Kärnä p. 013 330 5401, anne.karna@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Sonja Hartikainen p. 013 330 5109, sonja.hartikainen@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb