Sosiaaliohjaaja, lastensuojelun sijaishuolto, Pori

Ansök senast  27.5.2024 15:00

Haemme sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkasuhteeseen Satakunnan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden toimialueelle lastensuojelun sijaishuoltoon Porin toimipisteeseen.

Lastensuojelun asiakastyö on pitkäjänteistä lasten tukemista yhteistyössä läheisten, perhehoitajien ja lastensuojelulaitosten sekä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Työssä hyödynnetään moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Lastensuojelun sosiaaliohjaajan tehtävänä on suunnitelmallinen työskentely sosiaalityöntekijän työparina, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, lapsen asiakassuunnitelmiin osallistuminen sekä asiakastyön dokumentointi. Sijaishuollossa sosiaaliohjaaja toimii perhehoidon vastuutyöntekijänä.

Tervetuloa keskustelevaan ja kannustavaan työyhteisöömme lastensuojelun sijaishuoltoon. Hyödynnämme työssämme systeemistä tiimityömallia. Meillä Porin toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa ja konsultoiva sosiaalityöntekijä sekä esihenkilönä johtava sosiaalityöntekijä. Lisäksi systeemisissä tiimeissä työskentelee viikoittain perheterapeutti sekä päihde- ja mielenterveystyöhön erikoistunut sosiaaliterapeutti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomi (AMK) -tutkinto. Ensisijaisesti edellytämme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortin omistaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme esihenkilöiden ja työyhteisön tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Meillä on joustava työaika, etätyömahdollisuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Virkasuhteeseen valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on 6 kk. Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

johtava sosiaalityöntekijä Johan Nilsen, puh. 044 701 3908

vastuuyksikön päällikkö Johanna Ylikoski, puh. 044 793 3331

sähköposti: etunimi.sukunimi@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare