Sosiaaliohjaaja, liikkuva (aikuisten sosiaalipalvelut, Jyväskylä)

Ansök senast  26.7.2024 15:45

Tule mukaan kehittyvään tiimiimme, jossa pääset osaksi osaavaa porukkaamme!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALIOHJAAJAA (LIIKKUVA)

Tehtäviisi kuuluu kuntouttavan työtoiminnan järjestämiseen liittyvät virkatehtävät, päätökset, aktivointisuunnitelmat, ja TYP-työ. Työtehtävät tulevat tarkentumaan tulevaisuudessa lainsäädännön muuttuessa. Työtehtävät sijoittuvat Keski-Suomen hyvinvointialueen alueelle ja työ on liikkuvaa.

Tehtävä sijoittuu aikuisten sosiaalipalveluihin, työllisyyttä edistävien sosiaalipalveluiden tiimiin, Jyväskylän toimipisteelle, ja pääset mukaan kehittämään tiimimme toimintaa koko hyvinvointialueella. Tarjoamme sinulle esihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen, osittaisen etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden vaikuttaa työpäiviesi suunnitteluun ja sisältöön.

Työssä liikutaan toimipisteiden ja tarvittaessa asiakkaiden kodin ja yhteistyöverkostojen toimipisteiden välillä, joten auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi.

Työn tueksi tarjoamme viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää koulutusta. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus aikuissosiaalityöstä, kuntouttavaan työtoimintaan liittyvistä virkatehtävistä, Sosiaali-Efficasta, Proconsonasta, Foreammatista, TYP-työstä sekä lainsäädännön ja palvelujen tuntemus. Arvostamme joustavuutta, aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Minna Sellman (24.6-28.6)

palveluvastaava

p. 050 4402908 / 014-2668199

minna.sellman@hyvaks.fi 

--------

Katri Kaisto

sosiaaliohjaaja

p. 050 311 8560

katri.kaisto@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare