Sosiaaliohjaaja - Lohjan kaupunki

Sosiaaliohjaaja - Lohjan kaupunki

Tehtävän kuvaus: Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja erityispalveluiden palveluyksikössä haetaan sosiaaliohjaajaa lapsiperheiden sosiaalipalveluihin sekä kotipalveluun ja ehkäisevään perhetyöhön.

Sosiaaliohjaaja työskentelee 50 % työajastaan perhekeskuksen kotipalvelussa ja ehkäisevässä perhetyössä sekä 50 % lapsiperheiden sosiaalipalveluissa.

Sosiaaliohjaus on lapsilähtöistä muutostyöskentelyä, jolla pyritään vahvistamaan vanhemman voimavaroja, jäsentämään ja tukemaan käytännönläheisesti vanhemman tilannetta. Työskentely perheen kanssa perustuu perheelle laadittavaan suunnitelmaan.
Tavoitteena ovat nykyistä lapsi- ja perhelähtöisemmät, vaikuttavammat, kustannustehokkaammat ja paremmin yhteen sovitetut palvelut sekä toimintakulttuurin uudistaminen.

Hakijalta toivomme kehittämisinnokkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä toimia sekä itsenäisesti että verkostoissa. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta toimintaa moniammatillisessa tiimissä sekä säännölliset työnohjaukset, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuudet sekä toimivan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Läs mer

http://www.lohja.fi

vastaava ohjaaja Saija Saario puh. 044 374 0188
lapsiperhetyön päällikkö Päivi Känkänen puh. 044 374 1225
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.
Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-137-19. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Sosiaalipalvelut
Adress: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Mer om arbetsgivaren