Sosiaaliohjaaja, Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkasuhteeseen. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, yksi ohjaaja, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Nyt avoinna olevassa sosiaaliohjaajan virassa työn painopiste on tällä hetkellä lastensuojelun avohuollon ensiarviontityössä ja päivystyksellisissä työtehtävissä. Työ edellyttää laaja-alaista asioiden, lasten ja perheiden tilanteiden selvittämistä yhdessä tiimin, sosiaalityöntekijän ja yhteistyökumppaneiden kanssa.Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä.Toimistotilamme on juuri osin remontoitu monitoimitilaksi. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä.

  • Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-428-19
  • 2525,89 €/kk
  • 18.6.2019 - 24.6.2019 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Korpi-Kauhanen 046 877 1532 Johtava sosiaalityöntekijä Merja Poikala 046 877 2494

Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
Osoite: Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan