Sosiaaliohjaaja, mielenterveys- ja päihdeavopalveluiden sosiaalityö Kotka

Ansök senast  15.7.2024 23:59

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 19.8.2024-22.8.2025 mielenterveys- ja päihdeavopalvelujen sosiaalityöhön. Työ sijoittuu Kotkan alueelle.

Sosiaaliohjaajana kuulut psykiatrian poliklinikoiden moniammatillisiin työryhmiin. Työn tavoitteena on tukea monipuolisesti asiakkaan elämänhallintaa sosiaalityön keinoin sekä arvioida sosiaalipalvelujen tarvetta. Sosiaaliohjaajan työ sisältää asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa sekä sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä, kuten palvelutarpeen arviointia, asiakassuunnitelman mukaista työskentelyä sekä tarvittavaa päätöksentekoa. Työssäsi käytät sekä asiakas- että potilastietojärjestelmää.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015, 8§). Lisäksi hakijan tulee soveltua kyseiseen tehtävään. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja tartuntalain mukaisen rokotussuojan on oltava kunnossa. Koeaika on 6 kk.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on virkaan valitulla suositeltavaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2.944,05 euroa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Ryhmätyönohjaus on järjestetty ja meillä on käytössä E-passi. Esihenkilönä toimii mielenterveys- ja päihdeavopalveluiden johtava sosiaalityöntekijä. Mikäli pidät työstä, jossa pääset käyttämään laaja-alaisesti osaamistasi vaihtelevissa asiakastilanteissa sekä työn kehittäminen kiinnostaa, tämä työ on sinulle oikea!

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Ella Mikkonen

p. 040 661 9971

ella.mikkonen(a)kymenhva.fi

Tulosaluejohtaja Anna-Riitta Liakka

p. 040 776 5545

anna-riitta.liakka(a)kymenhva.fi

Työpaikanosoite: Turvalantie 2, 48700 Kotka

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare