Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: palvelutarpeen arviointi, Joensuu, Liperi (id6677) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 30.9.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan palvelutarpeen yksikköön

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi toimii Joensuun ja Kontiolahden sekä Heinäveden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueilla. Osaavassa tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipiste sijaitsee Joensuussa, mutta työpisteitä on maakunnan alueella. Haettava työntekijä työskentelee Joensuun ja Kontiolahden alueella

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi vastaanottaa alueensa lastensuojelu- ja huoli-ilmoitukset, vastaa lapsen ja perheen palvelutarpeen arvioinnista sekä tarvittavien kiireellisten toimien toteuttamisesta. Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä yhteistyö- ja verkosto-osaamista. Arvostamme kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen sekä selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä sosiaalihuoltoon ja lastensuojeluun liittyvän osaamisen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaaliohjaajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2778 € / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Piritta Sinkkonen p. 013 330 5378, sp. piritta.sinkkonen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Hanna Myllylä p. 013 3305228 hanna.myllyla@siunsote.fi.

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 15.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Piritta Sinkkonen p. 013 330 5378, sp. piritta.sinkkonen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Hanna Myllylä p. 013 3305228 hanna.myllyla@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb