Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityö - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA viransijaisuuteen lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön ajalle 1.4.2023-31.3.2024. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Heinolassa.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna Terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän perhesosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Perhesosiaalityön sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu sosiaalityöntekijän työparina toimiminen palvelutarpeen arviointien tekemisessä ja lastensuojelun tarpeen selvittämisessä. Lisäksi toimit itsenäisesti sosiaalihuollon asiakkaiden omatyöntekijänä yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Käsittelet tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukaista sosiaaliohjaajan kelpoisuutta (sosionomi AMK). Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Tavoitteenamme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Katja Mallat
p. 044 0773530
katja.mallat@paijatha.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
p. 044 735 0074
anu-riikka.tarenius2@paijatha.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Perhesosiaalityö
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb