Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö - Varkauden kaupunki

HIIO-HOI!
Oletko lämminsydäminen sosiaalialan ammattilainen, jolla on rohkeutta ja ammattitaitoa tarttua olennaiseen? Haluatko luoda ammattimaisesti uutta ja kestävää?

Olemme vahvistaneet sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen tiimiä näillä uusilla vakinaisilla vakansseilla. Uudistusten myötä SHL -lapsiperhepalveluissa työskentelee viisi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa, lastenvalvoja, perhetyöntekijä, kuntoutusohjaaja ja lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä. Kokonaisuutta luotsaa johtava sosiaalityöntekijä. Lapsiperhesosiaalityön tiimissä otetaan vastaan lastensuojeluilmoitukset, tehdään palvelutarpeen arvioinnit ja järjestetään sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut lapsiperheille.

Tehtävään valittavalla toivotaan olevan kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Edellytämme sinulta aidosti moniammatillista yhteistyöotetta.

Toivomme ennakkoluulotonta ja asiakasta arvostavaa asennetta sekä ammattimaista osaamista. Reipas työorientaatio ja työstä innostuminen ovat myös sallittua.Työyhteisönä arvostamme toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja kykyä verkostoyhteistyötyöhön.

Meillä on erinomaisen huumorintajuinen porukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Pääset terveisiin ja puhtaisiin tiloihin uudessa hyvinvointikeskus Aallossa. Muutama kerros alaspäin ja olet huippuhyvää ruokaa tarjoavassa ravintolassamme. Koulutuksiin osallistumista tuetaan ja työnohjaukseen sinulla on luonnollisesti mahdollisuus.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Koeaika on 6 kk. Noudatamme sote-tesiä.

Tehtäväkohtainen palkka: 2777,34€ + 1.6. yleiskorotus
Työaika: 38,25 / vko

Ensisijaisesti toivomme hakemusta sähköisesti, mahdolliset kirjalliset hakemukset voi lähettää os. Varkauden kaupunki, joht. sos.tt Päivi Haikarainen, (kuoreen merkintä sosiaaliohjaaja/shl-tiimi), Hyvinvointikeskus Aalto, PL 208, 78201 Varkaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Haikarainen, johtava sosiaalityöntekijä p.040-5190104; Laura Voranen, palvelualuepäällikkö p. 040-580 5210

Lisätietoja

Lapsiperhepalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb