Sosiaaliohjaaja - Porin kaupunki

Sosiaaliohjaaja

Haemme sosiaaliohjaajaa, ensimmäisenä sijoituspaikkana asuntola Tynkäkuja.

Tynkäkujan asuntola on 24-paikkainen kehitysvammaisten ohjattu asuntola, jossa henkilökunta työskentelee ympärivuorokautisesti. Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan kolmessa eri asuinrakennuksessa. Asukkaita ohjataan ja tuetaan omatoimisuuteen niin kodin askareissa, kun kodin ulkopuolella tapahtuvissa toiminnoissa/tehtävissä kunkin asukkaan omat voimavarat ja persoonallisuus huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksen on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävä edellyttää työkokemusta kehitysvammaisten sekä autismin kirjon asiakkaiden hoidosta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi sekä Valviran todistus mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Vastaava ohjaaja Rita Pörsti p. 044 701 9675
rita.porsti@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Tynkäkujan asuntola
Osoite: 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan