Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Porin kaupunki

Haemme sosiaaliohjaajaa psykososiaalisten palveluiden Taiteilijakotiin.

Taiteilijankodissa on 69 asukasta + asumisen arvioinnissa lähes jatkuvasti kaksi asiakasta. Lisäksi yksiköstä tehdään ulos suuntautuvaa työtä asukkaiden muuttaessa itsenäiseen asumiseen. Taiteilijankoti on jatkuvasti toimintojaan kehittävä yksikkö, josta asukkaat kuntoutuvat itsenäiseen asumiseen. Toimintaa ollaan edelleen kehittämässä toipumisorientaation mukaisesti, ja sosiaaliohjaajalla on siinä oma tärkeä roolinsa.

Kelpoisuusvaatimuksena on osiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto, sosionomi.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 1852, p. 044 701 3421 tai rekry@pori.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuualueen päällikkö Matti Järvinen p. 044 701 6561

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Psykososiaaliset asumispalvelut, Taiteilijankoti

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb