test
Sosiaaliohjaaja, Riistavuoren seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme Riistavuoren seniorikeskukseen vanhustyöhön perehtynyttä sosiaaliohjaajaa 15.1.2023 asti kestävään sijaisuuteen. Työkenttänä on arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammihovi. Sijaisuus alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Ak- yksikkö tarjoaa sosiaaliohjaajalle mielenkiintoisen ja innostavan työkentän. Työ on vaihtelevaa ja toimit tiimissä, jossa sairaanhoitajat, lähihoitajat, fysioterapeutit, sekä toimintaterapeutti muodostavat lähimmän työyhteisösi. Arviointi- ja kuntoutusjaksolla asiakas saa tilanteensa mukaisen arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen palatakseen kotiin tai siirtyäkseen pitkäaikaiseen palveluasumiseen. Sosiaaliohjaajana keskeinen tehtäväsi on jaksolla olevan asiakkaan tukeminen asioiden hoidossa sekä asiakkaiden ja omaisten neuvonta eri tukimotojen käytöstä. Kumppaneitasi tässä työssä ovat asiakasohjaus, kotihoito ja gerontologinen sosiaalityö. Saat vahvaa tukea Tammihovin tiimissä ak-prosessin jäsenenä.

Lähde mukaan innovatiiviseen, yhteisölliseen ja moniammatillisen tiimiimme. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja joustavuus auttavat menestymään tässä tehtävässä. Tärkeäksi katsomme positiivisen asenteen, kyvyn kuunnella ja taidon pohdiskella erilaisten elämäntilanteiden ratkaisuja.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.
Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.
Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Irmeli Österman, p. 09 310 49205, irmeli.osterman@hel.fi
vastaava sairaanhoitaja Anne Partti, , p. 09 310 44045, anne.partti@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Riistavuoren seniorikeskus, Tammihovi

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Isonnevantie 28, 00320 Helsinki

Rekommenderade jobb