test
Sosiaaliohjaaja, Seniorineuvonta Nestori - Esbo stad

Haemme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen tulosyksikön Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan.

Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa neuvotaan, palveluohjataan ja tehdään palvelutarpeen arviointeja sekä palveluihin liittyvät päätökset espoolaisille ikääntyneille. Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Sosiaaliohjaajat kuuluvat yksikössä Asumisen palveluohjaus ja sosiaalityö -tiimiin ja tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, 9 sosiaalityöntekijää, 2 sosiaaliohjaajaa ja hoitokoordinaattori.

Seniorineuvonta Nestorissa painottuu pääasiassa kotona asuvien asiakkaiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi sekä kotona asumisen tukeminen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin. Osa yli 65-vuotiaiden aikuissosiaalityöstä kuuluu Nestorin sosiaalityön hoidettavaksi. Asumisen palveluohjauksen tiimissä huolehditaan myös lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen tehostetun palveluasumisen sijoitustoiminnasta. Yksikössä tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Sosiaaliohjaajien työ on moninaista asiakkaan kotona asumista tukevaa työskentelyä painottuen talousasioihin. Sosiaaliohjaajat tekevät myös osan täydentävän toimeentulotuen päätöksistä sekä loma-aikoina sijaistavat hoitokoordinaattoria lyhytaikaisen tehostetun palveluasumisen sijoitustoiminnassa ja asiakaspalvelussa.

Työpaikan nimi: Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori

Työaika: 38h 15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä tiimi- ja verkostotyöhön.

Arvostamme kokemusta monialaisesta tiimityöstä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sanna Taina, p. 0468772733, sanna.taina@espoo.fi. Parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Seniorineuvonta ja palveluohjaus, Asumisen palveluohjaus ja sosiaalityö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb