Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, Linkki

Sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkin toiminta-ajatuksena on tarjota matalan kynnyksen sosiaali- ja terveysneuvontaa päihteidenkäyttäjille. Linkki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ruiskujen ja neulojen vaihtoa, rokotuksia, pikatestauksia (HIV, hepatiitti), pieniä haavanhoitoja ja keskustelua. Lisäksi Linkissä tarjotaan asiakkaille neuvontaa terveydenhoidosta, sosiaalihuollon palveluista, tartuntataudeista, hoitopaikoista ja hoitoonohjauksesta.

Linkin sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaan tukeminen ja ohjaaminen palvelujen ja etuuksien hakemisessa ja käyttämisessä, asiakkaan voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen sekä elämänhallinnan tukeminen sosiaaliohjauksen keinoin. Sosiaaliohjaaja toimii monialaisessa yhteistyössä muiden palveluiden sekä palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa.

Työpaikan nimi: Sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkki
Työaika: 38h 15min/viikko, yleistyöaika
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palveluesimies Sinikka Peromaa
p. 040 520 1692
Ajalla: 16.10. ja 19.-23.10.

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut
Osoite: Kannusillankatu 8, 02770 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.