Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja/sosiaalityöntekijä aikuissos. - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Haemme Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen aikuissosiaalityöhön sosiaaliohjaajaa / sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen. Viran sijoituspaikkana on Haapajärvi, työskentelyalueena myös Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Määräaikainen sijaisuus kestää 31.12.2022 asti. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Viran tehtäväkenttään kuuluu monipuolinen asiakastyö täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen parissa, TE-toimiston kanssa tehtävä yhteistyö työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä muut aikuissosiaalityön tehtävät. Aikuissosiaalityön tiimin virkapohja on 1,1 sosiaalityöntekijää, 2,3 sosiaaliohjaajaa ja 1 sosiaalisen kuntoutuksen sosiaaliohjaaja.

Työntekijän tukena on aikuissosiaalityön tiimi, joka kokoontuu viikoittain. Tiimimme on kehittämismyönteinen, idearikas ja asiakaslähtöinen. Työntekijöillä on mahdollisuus työnohjaukseen, ajankohtaisiin koulutuksiin sekä juridiseen konsultointiin.

Arvostamme aikuissosiaalityön työkokemusta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Työ edellyttää itsenäistä työotetta, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, palvelujärjestelmien sekä työtä säätelevän lainsäädännön tuntemusta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset kuntarekry.fi - palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 439929.

Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 445 6639

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: va. johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Pengerkoski p. 044 4457943 sekä hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040 180 8992.

Lisätietoja

Hyvinvointipalvelut

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien sekä Kärsämäen ja Reisjärven kuntien perustama kuntayhtymä, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2010 alusta. Kärsämäki on osajäsen kuntayhtymässä. Kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle.

Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista ja instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb