test
Sosiaaliohjaaja - Social-och hälsovårdssektorn

Sosiaaliohjaajan työtehtävät päivämuotoisessa perhekuntoutuksessa. Perhekuntoutus kuuluu lastensuojelun ja perhesosiaalityön palveluihin. Työtä tehdään lastensuojelun avohuollon asiakasperheissä perheen kotona ja omassa toimintaympäristössä. Työskentelyssä otetaan huomioon kokoperheen tuen tarve ja sitä toteutetaan työparityöskentelynä. Systeeminen työorientaatio ohjaa toimintaamme ja työn tukena on työryhmän työnohjaus.

Perhekuntoutuksella vahvistetaan vanhemman ja lapsen vuorovaikutusta, riittävän vanhemmuuden edellytyksiä ja perheen arjessa selviytymistä. Perhettä tuetaan niissä arkeen ja lasten hyvinvointiin liittyvissä asioissa, joissa lastensuojelun asiakassuunnitelmassa on todettu olevan tarpeita. Yhteistyötä tehdään tiiviisti vastuusosiaalityön ja muiden lasten arkeen vaikuttavien toimijoiden kanssa.

Sosiaaliohjaaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä. Työryhmässä on vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja sosiaaliohjaajia. Työryhmään kuuluu myös ympärivuorokautisen perhekuntoutuksen kanssa yhteinen psykologi. Toiminta-alueena on koko Helsingin kaupunki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätäthän hakemuksesi mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta tehdä vaikuttavaa perhekuntoutusta, sekä olla osallisena innostuneessa ja ammattiaitoisessa joukossamme.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiemman kokemuksen lastensuojelun perheiden kanssa tehtävästä työstä

Lisätietoja

http://www.hel.fi/toihinsoteen

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Perhekuntoutus, Päivämuotoinen perhekuntoutus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-10-22
  • 14.2.2022
  • 2582,73 €/kk
  • 14.1.2022 - 28.1.2022 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Kirsti Gerdt p. 09 310 46767, gsm 040 334 5616
Perhekuntoutuksen päällikkö ts. Jaakko Syrjälä p. 09 310 54853, gsm 050 468 8335

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Perhekuntoutus, Päivämuotoinen perhekuntoutus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Retkeilijänkatu 4, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb