Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Social-och hälsovårdssektorn

Helsingin maahanmuuttoyksikkö hakee kehittyvään tehtävään koordinoivaa sosiaaliohjaajaa kotoutumisen edistämisen sosiaalipalveluun.

Helsingin maahanmuuttoyksikössä työskentelee laaja moniammatillinen joukko sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita. Kaiken toiminnan periaatteena on asiakkaan omatoimisuuden tukeminen ja yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistaminen. Työskentely meillä on yhdessä tekemistä, monipaikkaista ja joustavaa.

Tehtävä koostuu monikanavaisen toimintamallin ylläpitämisestä ja organisoimisesta sekä sen osa-alueiden toteuttamisesta. Lisäksi tehtävään kuuluu maahanmuuttoyksikön tukihenkilötoimintakokeilun ja ohjaus- ja neuvontatyön koordinointi sekä kehittäminen yhdessä asiakastyötä tekevien kanssa. Tehtävässä ei työskennellä vastuutyöntekijänä. Työn tavoitteena on nostaa esiin tietoa asiakkaiden toimintaympäristöstä, raportoida siitä ja vaikuttaa asiakasryhmälle suunnattujen palveluihin ja niiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Käytössämme on kielilisä sekä suoritusperusteinen palkitseminen. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostotaitoja sekä hyviä digiaitoja. Ymmärrystä ja osaamista eri sosiaalisen median toimintaympäristöistä.

Luemme eduksi:

Työstä vieraskielisten ohjauksen ja neuvonnan parissa tai kotoutumista edistävästä sosiaalityöstä. Kokemus vieraskielisille suunnatusta viestinnästä sosiaalisessa mediassa tai muissa sähköisissä viestintäkanavissa. Kokemus Apotti-tietojärjestelmästä luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Susanna Kaajaluoma, johtava sosiaaliohjaaja p. 040 522 4157, susanna.kaajaluoma@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Maahanmuuttoyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb