Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Social-och hälsovårdssektorn

Tarvitsemme palvelukeskukseemme vakituiseen työsuhteeseen sosiaaliohjaajan, joka on kiinnostunut ikääntyvien maahanmuuttajien parissa työskentelystä sekä vapaaehtoistoiminnan organisoinnista. Oletko se sinä?

Kontulan seniorikeskuksessa toimii palvelukeskuksen lisäksi 18 ryhmäkotia sekä kaksi päivätoimintayksikköä.

Palvelukeskus on matalan kynnyksen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen paikka. Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille sekä työttömille. Toimintaa meillä järjestää moniammatillinen tiimi, josta löytyy liikunnanohjaaja, fysioterapeutti, kulttuuriohjaajia, sosiaaliohjaajia sekä vastaava ohjaaja.

Me palvelukeskuksessa järjestämme asiakkaille toimintaa, jonka tarkoituksena on asiakkaidemme toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen sekä hyvinvoinnin tukeminen. Sosiaaliohjaajana työsi painottuu asiakkaiden yksilölliseen kohtaamiseen ja neuvontaan sekä ryhmien ohjaamiseen.

Haluamme tiimiimme työntekijän, jolla on aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajien parissa työskentelystä. Tyhjästä ei tarvitse aloittaa, sillä toiminnalle on olemassa hyvä pohja. Kokemuksesi kautta ymmärrät työn haasteet, mutta et anna niiden olla esteenä asiakaslähtöiselle toiminnalle.

Nyt tarvitsemme työtä tekemään itseohjautuvan ja omatoimisen tekijän. Ymmärrät asiakkaan olevan työn keskiössä ja haluat kehittää työtä entistä asiakaslähtöisemmäksi. Haluat myös kehittyä sosiaalialan ammattilaisena. Omaat hyvät tiimityötaidot, vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä unohtamatta. Haluat olla mukana toteuttamassa arvokasta arkea ikäihmisille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit ja läsnä olevan esihenkilön. Lisäksi meillä on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Kontulan seniorikeskus on moderni palvelukeskus, jossa on viihtyisät ja ergonomiset tilat. Käytössäsi on talon kuntosali ja uima-allasosasto sekä kaikki Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut (www.helsinkirekry.fi)

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Minna Viljamaa
minna.viljamaa@hel.fi
p. 040 334 0864 (ma-pe klo 9-14)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kontulan seniorikeskus / Palvelukeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kontukuja 5, 00940 Helsinki

Rekommenderade jobb