Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Talousohjaajan tehtävänkuva, Espoon aikuissosiaalityö - Esbo stad

Espoon aikuissosiaalityön asumistaloussosiaalityön ATSO-tiimiin täysin uuteen vakinaiseen virkaan haetaan sosiaaliohjaajaa talousohjaajan tehtävänkuvalla 1.9.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut työstäsi, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

ATSO-tiimissä työskentelee lisäksesi neljä hankesosiaaliohjaajaa erilaisilla työnkuvilla, hankesosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, kolme asumisneuvojaa, kolme asumisohjaajaa, kaksi kokemusasiantuntijaa ja kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa. Ennestään talousohjaustyöskentelyyn ovat tiimissä erikoistuneet yksi hankesosiaaliohjaaja, yksi kokemusasiantuntija ja sosiaalisen luototuksen talousneuvojat.

Talousohjaustyöskentely koostuu asiakkaan arjen taloudenhallinnan asioista, mihin kuuluu epäselvän taloustilanteen kartoitus, ohjaaminen esim. Kela-etuuksien hakemisessa, budjetointi ja vuokranmaksun seuraaminen. Toinen merkittävä kokonaisuus on velkojen selvittäminen, ratkaisuvaihtoehtojen kartoittaminen niiden suhteen ja asiakkaiden tukeminen läpi selvitys- ja järjestelyprosessien. Koska kyseessä on uusi virka, työnkuva ja asiakaskohderyhmä tulevat tarkentumaan.

Omien asiakkaiden kanssa työskentelyn lisäksi rekrytoitava sosiaaliohjaaja tulee työskentelemään 16.9.22 alkaen toimintansa uudelleen starttaavassa Espoon talousneuvolassa, missä palvellaan espoolaisia matalalla kynnyksellä pienissä tai suurissa arjen talouden kysymyksissä sekä puhelimitse että paikan päällä Iso-Omenan palvelutorilla. Talousneuvolassa työskentelevät lisäksesi ATSO-tiimin muut talousohjaukseen erikoistuneet työntekijät, aikuissosiaalityön aluetiimien sosiaaliohjaajia, Länsi-Uudenmaan talous- ja velkaneuvonnan talousneuvoja, ulosottolaitoksen asiantuntija ja tilanteen mukaan puhelimitse tai paikan päällä konsultoitava Kelan työntekijä.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Leppävaarassa, Perkkaalla osoitteessa Komentajankatu 5 C. Toimistomme moniammatillinen n. 90 työntekijän työyhteisö työskentelee modernissa monitilatoimistossa. Työskentelemme joustavasti sekä toimistolla että etänä. Viikoittaiset tiimikokoukset pidämme läsnäolokokouksina. Tehtävään perehdytetään kahden viikon perehdytysjaksolla. Talossa on käytössä työauto helpottamaan liikkumista Espoossa.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Työaika: 38,25 h / vko
Tehtävä on vakinainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme sujuvaa englannin kielen osaamista, aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä, kaupallisen alan koulutusta ja työkokemusta ja SosiaaliEffica-käyttöjärjestelmän tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/28339

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1132-22
  • 1.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2698,78 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 28.7.2022 - 31.8.2022 15:45
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Lauri Nieminen, p. 0504637836, lauri.nieminen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee keskitetysti yhdessä toimipisteessä Perkkaalla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Henkilöstöä meillä on vajaa sata työntekijää. Työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa on erilliset asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet. Etätyön tekemisen suhteen meillä on työntekijöihin luottava kulttuuri ja työvälineet ovat kunnossa.

Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Tarjoamme sinulle innostavan työn, mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itsesi sekä vaikuttaa omaan työhösi. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Panostamme uusien työntekijöiden monipuoliseen perehdytykseen.


Osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb