test
Sosiaaliohjaaja: työikäisten palvelut, Joensuu, Liperi, Outokumpu; määräaikainen (ID5418)) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 10.12.2021 mennessä neljää (4) SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaisiin virkoihin ajalle 01.01.2022 - 31.12.2022

työikäisten palveluihin kuntakokeilun toimipisteisiin. Kaksi viroista sijoittuu keskiselle toiminta-alueelle Joensuuhun, ja kaksi läntiselle toiminta-alueelle; yksi Liperiin, ja yksi jakautuen Outokumpuun ja Polvijärvelle. Ilmoitathan hakemuksessasi, mitä näistä viroista haet ensisijaisesti.

Työtehtävien hoito edellyttää liikkumista eri toimipisteissä, joten ajokortti tehtävän hoitamiseksi on eduksi. Työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen tulee arvioitavaksi hyvinvointialueuudistuksen sekä työllisyydenhoidon palvelurakenneuudistuksen yhteydessä.

Aikuissosiaalityö on yli 18-vuotiaiden kanssa tehtävää suunnitelmallista sosiaalityötä, jossa vahvistetaan henkilön omaa toimintakykyä ja ehkäistään sosiaalisten ongelmien syntyä kartoittamalla asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Sosiaaliohjaajana työskentelet kuntakokeilun työnhakija-asiakkaiden kanssa etsien vaihtoehtoja työelämään, koulutukseen, työkyvyn arviointiin tai muihin palveluihin ohjautumiseen liittyen ja motivoiden asiakasta. Osallistut aktivointisuunnitelmien laatimiseen ja jatkat tarvittaessa työskentelyä asiakkaan kanssa suunnitelman tavoitteiden toteutumiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä kuntakokeilun ja kuntien työllisyyspalveluiden työntekijöiden, alueen sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien, kolmannen sektorin sekä muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuutena sosiaaliohjaajan tehtäviin on sosiaalialan ammattihenkilöistä (817/2015) 8 § annetun lain mukainen kelpoisuus, sosionomi AMK. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, valmiutta omaksua uusia asioita sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan ProConsonan ja/tai URAn käyttökokemus sekä paikallisen palvelujärjestelmän tuntemus.

Kuntakokeilun toimipisteet sijaitsevat:

  • Joensuussa Kauppakatu 29, 3.krs
  • Liperissä Ylämyllyntie 62
  • Outokummussa Kuusjärventie 3 ja Polvijärvellä Polvijärventie 22
Tehtäväkohtainen palkka on 2677,56 e / kk.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Lisätietoja antaa Joensuun osalta johtava sosiaalityöntekijä Tiia Rautiainen tiia.rautiainen@siunsote.fi, 013 330 9895, muiden kuntien osalta johtava sosiaalityöntekijä Katri Naumanen katri.naumanen@siunsote.fi 013 330 5201 ja kuntakokeilusta Anni Viitaniemi anni.viitaniemi@te-toimisto.fi, 0295 043 129.

Joensuussa 25.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Joensuun osalta johtava sosiaalityöntekijä Tiia Rautiainen tiia.rautiainen@siunsote.fi, 013 330 9895, muiden kuntien osalta johtava sosiaalityöntekijä Katri Naumanen katri.naumanen@siunsote.fi 013 330 5201 ja kuntakokeilusta Anni Viitaniemi anni.viitaniemi@te-toimisto.fi, 0295 043 129.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb