Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan työikäisten palveluihin, asiakasohjauksen ja taloudellisen tuen yksikköön. Virka sijoittuu Lahden toimipisteeseen.

Perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palvelut vastaa hyvinvointiyhtymän alueella työikäisten (18-64 v.) arjessa nouseviin tuen tarpeisiin huolehtimalla sosiaalityön ja toimeentulotuen palvelujen järjestämisestä. Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä.

Työssäsi tarjoat asiakkaille ohjausta ja neuvontaa sosiaalihuollon palvelujen käytössä sekä tuet asiakkaiden elämänhallintaa ja toimintakykyä. Teet työikäisille asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisesti palvelutarpeen arviointeja ja toimit asiakkaiden omatyöntekijänä. Teet päätöksiä asiakkaan tuen tarpeiden mukaisista sosiaalipalveluista ja arvioit yhdessä asiakkaan kanssa työskentelylle asetettujen tavoitteiden toteutumista. Työtehtäviisi kuuluu työikäisten työttömien asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme sinulta halua olla mukana kehittämässä palvelujamme. Työssä liikutaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työtehtävien hoitamisen kannalta eduksi.

Edellytämme sinulta sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Tuula Carroll
tuula.carroll@phhyky.fi
puh. 044 416 3498
Johtava sosiaalityöntekijä Taina Nurmikumpu
taina.nurmikumpu@phhyky.fi
puh. 044 018 7142
Toivomme yhteydenottoja sähköpostitse. Sähköpostiin voi myös jättää soittopyynnön.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Työikäisten palvelut, Asiakasohjaus ja taloudellinen tuki
Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs