Sosiaaliohjaaja, työikäisten sosiaalityö- ja ohjaus, Sastamala

Ansök senast  17.6.2024 23:59

Etsimme ammattitaitoiseen ja innostuneeseen tiimiimme sosiaaliohjaajaa. Tule mukaamme rakentamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme!

Työikäisten sosiaalityössä ja -ohjauksessa tuotamme monipuolisia palveluja Pirkanmaalle. Tuemme asiakkaitamme arjen hallinnassa, ongelmien ratkaisussa ja ennaltaehkäisyssä sekä akuuteissa kriisitilanteissa. Viran ensisijainen työpisteesi sijaitsee Sastamalassa, mutta työskentelyalueesi on laajempi.

Sosiaaliohjaajana pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat neuvonta ja ohjaus, sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen ja ilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien tekeminen ja omatyöntekijänä toimiminen. Vastaat asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden mm. harkinnanvaraisesta toimeentulotuen päätöksenteosta sekä työikäisten asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyvistä työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävä. Vaikka työ on osittain itsenäistä, sinulla on tiimikaveriesi tuki saatavilla. Sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön perehtymisen jälkeen. Saat käyttöösi Pirhan työsuhde-edut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosionomi, geronomi tai kuntouksen ohjaaja. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen työikäisten sosiaalityöstä, lainsäädännön ja palvelujen tuntemuksen. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekoon ja vastuun ottamiseen.

Sovimme aloituksesta kanssasi erikseen. Koeaika on kuusi kuukautta. Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tule sinäkin meille töihin ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Reeta Vainio puh. 040 779 9159

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare