Sosiaaliohjaaja virkavastuulla - Kimitoöns kommun

Sosiaaliohjaaja virkavastuulla - Kimitoöns kommun

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta Varsinais-Suomessa. Pyrimme yhdessä edistämään kunnan elinvoimaisuutta ja kuntalaisten hyvinvointia. Pienen kunnan etuna on palveluiden lähestyttävyys ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa on mutkatonta. Kunta tarjoaa mahdollisuuden työskennellä keskellä merellistä ja kaunista luontoa. Turusta matka Kemiöön kestää alle tunnin ja Salon suunnalta vain 45 minuuttia.

Haemme
SOSIAALIOHJAAJAA virkavastuulla perheiden kanssa tapahtuvaan sosiaalityöhön. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 16.8.2019 asti. On mahdollista että työsuhde voi jatkua.

Teemme työtämme tiiviissä yhteistyössä kunnan eri toimijoiden kanssa moniammatillisesti, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen avun ja tuen asiakasperheillemme. Meillä on aikaa pohtia ja reflektoida työtämme työparin, tiimin sekä esimiehen kanssa. Tämän lisäksi meillä on myös säännöllinen työnohjaus. Tiimissämme työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Työskentelemme molemmilla kotimaisilla kielillä ja sinulla tulee olla erinomaiset taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Kunnalla on työntekijöiden käytössä auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimus on Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Tehtäväkohtainen palkka on 2983,57 €/kuukausi. Koeaika on enintään puolet työsuhteen ajasta.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevän rikostaustasta. Kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström p. 040 575 7161 tai vt. sosiaalipäällikkö Gisela Sjöblom p. 044 521 1209. Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös lähettää osoitteella Kemiönsaaren kunta, sosiaalijohtaja, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 22.05.2019 klo. 16.00.

Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä haun päättymisestä!

Läs mer

http://www.kimitoon.fi/fi/kemionsaaren_kunta/avoimet_tyopaikat
http://www.kimitoon.fi/fi/terveys_hyvinvointi/sosiaalipalvelut

vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström p. 040 575 7161 tai vt. sosiaalipäällikkö Gisela Sjöblom p. 044 521 1209.

Omsorgsavdelningen
Adress: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Mer om arbetsgivaren