Sosiaaliohjaajan kesälomasijaisuus - Hangö stad

Haemme sosiaaliohjaajaa kesälomasijaiseksi

Tule viettämään kesä aurinkoiseen kesäkaupunkiimme!

Oletko valmis mielenkiintoiseen ja haastavaan työhön? Haemme kesäksi 2021 yhden sosiaaliohjaajan
aikuissosiaalityön monipuolisiin tehtäviin, johon kuuluu vammaispalvelu, toimeentulotuki, kuntouttava työtoiminta ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen sekä iäkkäiden sosiaalityö.

Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdon mukainen sosionomin AMK tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015).

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan KVTES:n mukaisesti (tehtäväkohtainen palkka 2730,85 €/kk) ja mahdollisuuden tarvittaessa käyttää kaupungin autoa virka-aikana. Autamme myös tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työtehtävät edellyttävät toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä moniammatillisia tiimityöskentelytaitoja. Eduksi katsotaan ajokortti ja hyvät ATK-taidot. Sosiaalipalvelukeskuksessa käytössä on Pro Consona- ohjelma.

Sijaisuuteen haetaan viimeistään 30.8.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Mikäli sopiva hakija löytyy, palkkaamme jo hakuaikana.

Hangossa 17.6.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko

Rekommenderade jobb