Sosiaaliohjaajan määräaikainen tehtävä, Tapaamispaikka, Pori

Ansök senast  24.6.2024 15:00

Määräaikaisuus ajalle 1.8.24-30.6.25.

Tervetuloa töihin Satakunnan hyvinvointialueelle lasten, nuorten ja perheiden toimialueelle. Etsimme joukkoomme sydämellään työtään tekevää, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa ja työstään innostunutta määräaikaista sosiaaliohjaajaa työpariksi toiselle sosiaaliohjaajalle perheoikeudellisiin palveluihin Porin tapaamispaikkaan.

Sosiaaliohjaajana toimisit osana perheoikeudellisten palvelujen tiimiä. Perheoikeudellisten palveluiden tiimiin kuuluu lastenvalvojia, sosiaalityöntekijöitä, toimistosihteeri ja perheoikeudellisten palveluiden esihenkilö. Tapaamispaikan sosiaaliohjaajan ensisijainen tehtävä on huolehtia yhdessä työparin kanssa Porin tapaamispaikan toiminnasta ja järjestää lasten valvottuja/tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja käräjäoikeuden päätöksen tai lastenvalvojan vahvistaman sopimuksen mukaisesti Satakunnan hyvinvointialueella pääasiassa Porin tapaamispaikassa. Työhön kuuluu myös vapaaehtoisten valvojien korvausten maksamiseen liittyvät työtehtävät. Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työyhteisössämme haluamme puhaltaa yhteen hiileen, toinen toisiamme tukien ja kunnioittaen. Odotamme sinulta halua omalla toiminnallasi tukea ja luoda hyvää työilmapiiriä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista moniammatillista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatamme koeaikaa, joka on puolet määräajan pituudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista, itsenäistä ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössä. Meille tärkeää on työntekijöiden hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Tapaamispaikan sosiaaliohjaaja Maija Rintamaa, maija.rintamaa@sata.fi/ puh. 044 7018550

Perhekeskuspäällikkö Piia Murto,

piia.murto@sata.fi / puh. 044 4032028

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare